Mannin Navetta     Tilat    Tapahtumia    Info    Yhteystiedot     Hinnasto

Mannin Navetan tilat käyttöösi?

Oletko järjestämässä tapahtumaa ja etsit sille sopivia tiloja? Mannin Navetta muokkautuu moneksi. Hoidamme halutessasi paikalle myös catering-palvelun. Meidän kauttamme on mahdollista järjestää myös ohjelmaa iltaan (esiintyjiä, juontajia jne.). Tarvittaessa autamme myös esim. majoituksen ja saunatilojen järjestämisessä. Jokainen yksityistilaisuus räätälöidään aina asiakkaan toiveen mukaan. Hinta määräytyy mm. tarjoilun, kellonajan sekä viikonpäivän mukaan. Esimerkiksi koko viikonlopun vuokrauksen lähtöhinta on 700 euroa (saat avaimet perjantaina viimeistään klo.18.00 , palautus sunnuntaina klo. 18.00) . Siivouksesta, jätehuollosta jne. sovitaan erikseen aina tarpeen mukaan.

 

Muista että Mannin Navetta taipuu hyvin myös sekä pieniin että isoihin yleisötapahtumiin. Itse navetta pihoineen sekä iso, kiinteä esiintymislava mahdollistaa mm. maksullisen tapahtuman järjestämisen. Lähialueelta et löydä samanlaisia puitteita!

 

Kysy rohkeasti lisää!

 

Vuokra-ajankohta on pääasiassa ajalla

1.5.-30.9. välisenä aikana.

Muista ajankohdista keskustellaan aina erikseen!

Vintti

Esiintymislava

Olohuone

Ympäristö


Varaa tilat käyttöösi

Tilamme sijaitsevat n.20km päässä Turun keskustasta.

Paikalle on myös hyvät julkiset liikenneyhteydet (linja nro 403)


Mannin Navetta

Mannin navetta on yksi Liedon vanhimmista navettarakennuksista. Se on rakennettu vuonna 1911. Sen viljasiilo on Liedon toiseksi vanhin, rakennettu vuonna 1948. Rakennus on historiallisesti merkittävä, ei kuitenkaan suojeluskohde.

 

Sijainti

Ota yhteyttä

050-5247925

anne@rokmanni.fi